Kenneths rum - 595 kr/natt

Kenneths rum är ett 13 kvadratmeter stort och luftigt rum på plan 2. Det har fönster mot soluppgång i öster. Här finns en läshörna och två resårsängar där sängen närmast dörren är något fastare än den andra.

Till bokning

Markus rum - 595 kr/natt

Markus rum är ett stort och luftigt rum om 13 kvadratmeter på plan 2. Det har fönster mot öster och morgonsol. Här finns en läshörna och två resårsängar där sängen närmast dörren är något fastare än den andra.

Till bokning

Henriks rum - 545 kr/natt

Henriks rum är vandrarhemmets enda enkelrum med en resårsäng och en sittgrupp. Det är vårt minsta rum på ca 9 kvadratmeter och ligger på plan 3. Rummet vetter mot vackra Hågadalen - Nåstens Naturreservat.

Till bokning

Ingers rum - 595 kr/natt

Rummet är rymligt med sina 13 kvadratmeter och beläget på plan 2. Fönster vetter mot väster med härlig utsikt över naturreservat. Här har du en sittgrupp och två resårsängar. Sängen vid dörren är något fastare än den andra. En liten öppen garderob finns.

Till bokning

Lars rum - 695 kr/natt

Detta rum är vår "svit". Vid tidigare verksamhet hade VD:n sitt kontor här. Vid fint väder kan du i sittgruppen i burspråket njuta av solnedgången över Hågadalen-Nåstens Naturreservat, då det finns fönster i både syd- och västlig riktning. Är det varmt slår du igång AC:n. Rummet är stort, 18 kvm, och beläget i anslutning till sällskapsrummet på plan 3. Det finns två resårsängar varav den mjukare längst in i rummet. Luftkonditionering finns.

Till bokning

Gustavs rum - 595 kr/natt

Rummet, på plan 3, är ca 12 kvadratmeter stort och har fönster i väster med utsikt mot naturreservat. Det har två resårsängar, varav den närmast dörren är något fastare än den säng som står längre in. Du har en liten läshörna med fåtölj att sitta och koppla av i.

Till bokning